Du er her

En aften med musik/sang og hygge(Zenobia)

En aften med musik/sang og hygge

Skrevet af Annette Fousing , VF formand

 

Aftenen den 3. februar 2016 var en aften, hvor der blev satset og håbet på, at mange kunne tænke sig en aften med musik/sang og noget godt godt at spise. Arrangør bag dette arrangement var lokale foreninger i Vildbjerg, Vildbjerg Sports & Kulturcenter og Vestjyske Folkekor. 

En ide opstår tankerne får frit løb og budgettet bliver lagt. Aftenen blev reklameret første gang i marts 2015 og med det samme blev der solgt billetter. 250 stk billetter blev sat til salg.

Trioen Zenobia er 3 unge damer Mette Kathrine Jensen på harmonika, søskende parret Charlotte Støjbjerg på piano og Louise Støjbjerg som sanger og musiker. De spiller Danske sange/salmer og har skrevet noget nyt musik, til mange af de ørehængende Danske sange.

Trioen Zenobia

Aftenen forløb med spisning, koncert med Zenobia, koncert med Flyndersøkoret  (der er medlem af Vestjyske Folkekor ) , kaffe m/ kage og fællssang med Zenobia.

Flyndersøkoret under ledelse af Kirsten Bjørnholt.

Et par minutter nød jeg den summen af hygge, livskvalitet, velvære og ikke mindst det sociale, som man kunne suge til sig inde i salen . Det var var næsten ikke til at forstå, at et nytkoncept/ide blev modtaget så godt. Billet salget gik forrygende 242 billetter blev solgt ud af 250 stk.

Aftenen forløb godt og den store debat vi så tit hører/snakker om, nemlig livskvalitet/velvære var der masser af denne aften.

Vi vil gerne sige Tusinde tak til alle jer, som støttede op om dette arrangement.

Tak for det gode samarbejde til vores samarbejdspartnere. Det er en aften der ikke lige bliver glemt.