Du er her

Energi og Livsglæde(Workshop 2014)

Energi og livsglæde ramte os alle.

 

        

 

Forventnings glæde er altid stor når man skal på et kursus. Man betaler en deltager pris, og forventer at man bliver klogere på den ene eller anden måde. Kort sagt vi vil alle have valuta for vores penge.

Da vi afholdte workshop lørdag den 25. oktober 2014, var det ligesom en kursusdag.

       Der bliver lavet sang øvelser.

Vores dirigent denne dag var Astrid Jørgensen fra Ikast. Astrid er en ung dirigent på stammen af dirigenter i Danmark og meget ihærdig, korrekt, flittig, lærer nemt fra sig og bruger alt sin energi. Astrid arbejder til daglig på Ikast-Brande og Holstebro Musikskoler med et bredt musikalsk fokus.

                      Astrid Jørgensen.

Denne mørke lørdag i oktober måned blev hurtig lysere, da vi sangere kom under Astrids vinger og humøret steg hurtig i lokalet.

De 5 værker vi var igennem denne dag var alle arrangeret af Astrid selv. Vi sang bla.  Overgir mig langsomt til dig tekst af Mads Langer, Tears in Heaven tekst af Eric Clapton og For Elskende tekst af Karen Busck.

Det var et bredt spektre af værker vi sang, men vi hang alle i og lærte en masse nyt.

Over middag fik vi en pianist på Margit Kloster, som til daglig arbejder på Holstebro musikskole. Hun var meget dygtig ved tangenterne og faldt hurtig ind i opgaven.

      Astrid Jørgensen og Margit Kloster.

Os der arbejder med at lave arrangementer/kurser skal huske vi skal bruge de unge dirigenter. De har meget at lære fra sig, de er vores nye generation, de er de næste der skal føre vores dejlige/stolte og skønne tradition videre i Danmark. Vi skal alle huske at give dem plads.