Et Livsbekræftende kæmpekor(forårsstævne 2011)

Et livsbekræftende kæmpekor

Skrevet af: Annette Fousing. Formand Vestjyske Folkekor

Forårsstævnet 2011 sprængte rammerne, og vi sidder alle tilbage med minder om en dejlig dag.

Da vi i bestyrelsen startede med, at forbedrede dette stævne for 2 år siden, var vi rigtig spændte på, hvordan sangerne tog imod en ny Dirigent. Det viste sig, at vi bare kunne have taget det helt roligt.

Det er jo ingen sag, når der møder 197 sangere op til stævnet.

Solen brød frem og der var glæde i Spjald Kulturhus fra de første kom om morgenen kl. 8.15 til, at de sidste to hjem ved kl. 22.30.

Det er rigtig dejligt, at sangere i kredsen er gode til, at bakke op om arrangementerne som vi planlægger.  Vi har et godt samarbejde på kryds og tværs imellem kor, Dirigenterne, sangere og os i bestyrelsen.

Jeg kan kun være en stolt Formand med sådan en kreds, og glæder mig over vores fremgang i kredsen. Det er ingen sag når medlems antal er steget med 65 % i de sidste 3 år.

Det sker heller ikke bare af sig selv, men der ligger mange arbejdstimer bag. Jeg tror man skal vende blikket lidt indad. Og se om der kan ske fornyelser, hvordan man arbejder nu og kunne komme til det.

Det giver os i bestyrelsen en endnu større gnist til, at lave nogle gode og dejlige stævner for jer medlemmer.

Samme dag afholdte vil Generalforsamling med 104 deltager, hvilket var rigtig super og dejligt.

Der skal lyde en rigtig stor Tak til Salling Koret, for jeres fine gave til kredsen(banner med vores navn). Vi vil bruge den så ofte som vi kan.