Julehilsen 2017

Kære Medlemmer

Det er ikke til at forstå det men tiden er kommet, hvor I alle skal have en lille Julehilsen.

2017 er et af de år som vi i kredsen vil huske som et specielt år. De varme dage i maj, hvor Herning Gymnasium var fuld af sang, musik, glade mennesker, latter, venskaber, gensyn og kammeratskab.

Den opbakning i medlemmer i kredsen lage for dagen var bare helt fantastisk. Det var samarbejde fra første time til stævnet var over. I skal alle have Tusinde tak for jeres store indsats.

I har hver især sangere/dirigenter haft store oplevelser med koncerter, jubilæum, stævner, samt jeres øve aftener, hvor I hygger jer sammen.

I det nye år som venter rundt om hjørnet er der store, spændende oplevelser til alle jer sangere og dirigenter.

Husk at følge med inde på vores hjemmeside vestjyskefolkekor.dk eller på Facebook (der bliver lavet en side om hvert arrangement frem over på facebook) og om stævner i årene fremover.

Vi i bestyrelsen for Vestjyske Folkekor vil gerne ønske jer alle en Rigtig Glædelig Jul Samt et godt Nytår.

Vi glæder os til, at se jer alle til arrangementer i 2018.

De bedste Jule ønsker

Vestjyske Folkekor