Julehilsen 2019

Kære Medlemmer

Skrevet af : formand Annette Fousing

Så er tiden på året kommet, hvor vi sidder og tænker tilbage på endnu et år, som hurtigt er gået og mange ting er der sket i det snart gamle år. Vi har alle lært nye værker, arbejdet med nye dirigenter, oplevet livskvaliteten af, at synge sammen med andre, som har den samme store interesse for sang og bare det at synge gode værker som man brænder for. Vi ved alle hvad det giver os og hvor meget det hjælper på ens indre, når de lidt dårlige dage er der.

I kor i kredsen har alle haft mange gode oplevelser i 2019, lært nyt, har givet mange koncerter, været til stævner i hele landet og ikke at forglemme haft et godt socialt samvær på tværs i korene.

Vi i bestyrelsen arbejder på fuld kraft med at planlægge, få støtte hjem til kredsens 130-års jubilæum i 2021, hvilket vi starter med at øve op til i efteråret 2020.

I kan alle glæde jer til jeres jubilæum i 2021, hvilket bliver en stor fest for alle jer medlemmer.

Husk at følge med inde på vores hjemmeside vestjyskefolkekor.dk eller på Facebook

Vi i bestyrelsen for Vestjyske Folkekor vil gerne ønske jer alle en Rigtig Glædelig Jul Samt et godt Nytår.

Vi glæder os til at se jer alle til arrangementer i 2020.

De bedste Jule ønsker

Vestjyske Folkekor