Du er her

The Proms

The Proms

 

Skrevet af Annette Fousing: Formand: Vestjyske Folkekor.

Sang og musik gør et eller andet ved min indre sjæl og jeg kan ikke forklare det men det føles rart og rigtigt.

Det var også det der skete den 8. maj 2011 i Grindsted Anlæg, hvor jeg deltog i Promenadekoncert under ledelse af Stig Løppenthin Møller.

Under de flotte udsprungne bøgetræer stod vi sangere sammen med musiker og opførte en fantastisk koncert.

Promenadekoncerten fik vi medlemmer fra Vestjyske Folkekor tilbud om, at deltage i i år. Da vi havde haft den store glæde, at Stig var vores Dirigent til vores Forårsstævne i 2011.

Promenadekoncerten er en gammel tradition i Grindsted og det er i samarbejde med SLM Conduct, Vokalias og Billund Musik og Kulturskole.

Det lokale kor Vokalias, Mødestedets kor, ca. 50 deltagere fra Grindsted Firma og Familiedræt, ca. 25 musikere bestående af Musikskolens Underholdningsorkester suppleret med blæsere fra Grindsted Brassband deltog i hele dette store arrangement.

200 personer kom og fik en dejlig eftermiddag sammen med os deltager. Koncerten kunne i år afholdes ude i det fri, og det var første gang siden 2006.

Til jer sangere fra Vestjyske Folkekor som ikke deltog i arrangementet kan jeg kun sige, at I gik glip af en fantastisk oplevelse.

Vi der deltog i ” The Proms ” havde en rigtig dejlig dag og glæden, at være sammen med jer andre deltager var fantastisk.