Vestjyske Folkekors 130 års jubilæum 2021

UdskrivUdskriv

130 års jubilæum

Stævnets logo.

De nye datoer er med forbehold pga. Corona

Følg med på denne side eller Facebook

130–år fejres med maner

I dagens Danmark er det ikke så tit, at en kreds eller forening kan fejre 130-års jubilæum.

Det kan vi i 2021, det skal fejres med pomp og pragt for alle vores medlemmer i kredsen samt alle interesserede sangere i hele landet.

Det er meget vigtigt at fejringen bliver en oplevelse for alle deltager og de samtidig får lært nogle nye værker og nye sangteknikker.

Det skal også være et lille kursus for deltagerne, så de kommer hjem med nyt stof til korene, hvilket de kan arbejde videre med derhjemme.

Vi har fået fat i 4 dirigenter som betyder meget for kredsen, de har alle været med til at tegne kredsen for det den er i dag. Nemlig en kreds med et fantastisk sammenhold, et dejligt fællesskab ved stævner og samarbejde på tværs af korene i kredsen.

Vi har fået fat i en dygtig kapelmester til at stå for musikken, han skal sammensætte musikere, så musikken passer til værkerne vi skal synge.

Invitation

130 år 2021 Vestjyske Folkekor

Det er med stor glæde at Vestjyske Folkekor inviterer jer til at fejre kredsens 130-års jubilæum

1    Et kredsjubilæum som I sangere

aldrig kommer til at glemme.

3      Tre gode grunde til at deltage

-       En oplevelse for livet.

-       Jeres jubilæum og jeres fest.

-       Ledet af 4 fantastiske dirigenter

og en dygtig kapelmester.

0      Nul eller ingen kan ikke sige det ikke

er jeres fest.

Det er jer der fejrer jeres 130-års jubilæumsfest

V      Vi har mange år på bagen, mange minder,

har sunget/lært meget i alle disse år, lært mange

nye mennesker at kende.

F       Fælles for alle medlemmer i tiden, har været den

fælles interesse for sang, tiden har udviklet sig,

mange sangere har lært mange forskellige værker

af forskellige dirigenter.

Øvedage og Jubilæumsdag

Skive Musikskole

Første prøve dag den 18. september 2021 på Skive Musikskole, Asylgade 5, 7800 Skive. Kl. 09.00 – 17.00

Kronen

Anden prøve dag den 2. oktober 2021 Kronen, Solvej 1,7200 Grindsted Kl. 09.00 – 17.00

Vildbjerg Sports - og Kulturcenter

Jubilæums-stævne den 30. oktober 2021 Vildbjerg Sports - og Kulturcenter, Sports Alle 6, 7480 Vildbjerg Kl. 09.00 – 18.00

Koncert Kl. 16.00 – 18.00.

Det skal I huske selv at have med

Det gode humør, kor blyant, frokost/kaffe til øvedagene, husk ikke alkohol i Grindsted. Drikkevarer kan købes i Vildbjerg.

Inkl. i deltagerprisen

2 øvedage, jubilæumsstævne, noder, arbejde under 5 dirigenter og 1 kapelmester plus orkester, øl/vand til forprøven i Skive givet af Hancock Bryggerierne. Frokost til stævnedagen (minus drikkevarer som kan købes), snack og et glas efter koncerten, lyd/scene af professionelle.

Kapelmester

John Skou

Kapelmester for orkesteret som er sammensat til jubilæet, står John Skou for at styre. I kan glæde jer til et orkester, hvis instrument besætning er valgt, så det passer til de forskellige værker, vi skal synge.

Dirigenter

Her er en beskrivelse fra dirigenterne som skal arbejde med jer sangere til kredsens 130 - års jubilæum. De fortæller hvad I skal synge af værker, hvilke forskellige værker I vil komme til at arbejde med, kendte værker, lære nyt, synge på Dansk, lidt på Engelsk og nye værker til julekoncerterne

Værkerne bliver ikke sværere end alle kan deltage.

Anja Brejner

Anja Brejner: synes, at vi skal synge DANSKE KÆRLIGHEDSSANGE, fordi roser er røde, violer er blå, sang er skønt, og kærlighed ligeså - vi laver en kombi og synger nogle af de skønne, danske sange om kærlighed, som vi har lyttet til og sunget med på gennem tiden.

Niels Rachbech

Niels Rachbech: kigger tilbage på perler fra DANSK ROCK med nogle numre, som vi har sunget med på for år tilbage. Det bliver et Shu-bi-dua-medley af Lulu Rocken går, Stærk Tobak og Sorgenfri. Det skal nok blive både festligt, folke(kor)ligt og fornøjeligt.

Ole Jørgensen

Ole Jørgensen: har primært været på jagt blandt de bedste MUSICALHITS - nemlig Bring Him Home fra Les Miserables (dansk tekst) - og GOSPELHITS I Promised the Lord (work/plantation song) samt Vejen er din med tekst af Iben Krogsdal og musik af Kristian Bisgaard

Erling Lindgren

Erling Lindgren: vil synge udvalgte satser fra hæftet Et dusin danske sange - 12 ÅRSTIDSSANGE. Teksterne er af Iben Krogsdal og Niels Brunse, og Erling Lindgren og Erik Sommer har komponeret musikken. De kan skrive musik, som får alle kor til at lyde som engle og alle engle til at ville synge på dansk!

Tilmelding og betaling er bindende – man er først tilmeldt

når deltager prisen er betalt.

289, Kr. medlem

389, Kr. ikke medlem

Husk at skrive hvor du/I kommer til forprøver og tilmeld jer gerne kor vis.

Tilmelding skal foregå til Vestjyske Folkekors kasserer:

Peder Lodahl, Kvembjergevej 1, 6900 Skjern

Mail: peder@dma-skjern.dk

Tilmeldingsfrist/betaling den 15. april 2021,

man tilmelder sig til alle 3 datoer på en gang.

Oplys fulde navn, stemme, tilhørsforhold til kor/  enkeltmedlem af

Vestjyske Folkekor eller anden kreds for Danske Folkekor.

Andre interesserede sangere, som ikke er medlem af Danske Folkekor

er Hjertelig velkomne til at deltage i jubilæet

Beløbet indbetales til:

Nordea Holstebro

Reg.nr. 9585 – Konto nr. 5369 660 545.

Husk afsender Vigtigt

Vi glæder os til at se jer!

Mange korhilsener

Bestyrelsen i Vestjyske Folkekor

I kan følge med inde på denne side, få nyt om jubilæet eller på vores Facebook 130 år 2021 Vestjyske Folkekor.

Støttet af