Vestjyske Folkekors 130 års jubilæum 2021

130 års jubilæum

Stævnets logo.

Udsættes til 2022

De nye datoer er med forbehold pga. Corona

Følg med på denne side eller Facebook

130–år fejres med maner

I dagens Danmark er det ikke så tit, at en kreds eller forening kan fejre 130-års jubilæum.

Det kan vi i 2021, det skal fejres med pomp og pragt for alle vores medlemmer i kredsen samt alle interesserede sangere i hele landet.

Det er meget vigtigt at fejringen bliver en oplevelse for alle deltager og de samtidig får lært nogle nye værker og nye sangteknikker.

Det skal også være et lille kursus for deltagerne, så de kommer hjem med nyt stof til korene, hvilket de kan arbejde videre med derhjemme.

Vi har fået fat i 4 dirigenter som betyder meget for kredsen, de har alle været med til at tegne kredsen for det den er i dag. Nemlig en kreds med et fantastisk sammenhold, et dejligt fællesskab ved stævner og samarbejde på tværs af korene i kredsen.

Vi har fået fat i en dygtig kapelmester til at stå for musikken, han skal sammensætte musikere, så musikken passer til værkerne vi skal synge.

Invitation

130 år 2021 Vestjyske Folkekor

Det er med stor glæde at Vestjyske Folkekor inviterer jer til at fejre kredsens 130-års jubilæum

1    Et kredsjubilæum som I sangere

aldrig kommer til at glemme.

3      Tre gode grunde til at deltage

-       En oplevelse for livet.

-       Jeres jubilæum og jeres fest.

-       Ledet af 4 fantastiske dirigenter

og en dygtig kapelmester.

0      Nul eller ingen kan ikke sige det ikke

er jeres fest.

Det er jer der fejrer jeres 130-års jubilæumsfest

V      Vi har mange år på bagen, mange minder,

har sunget/lært meget i alle disse år, lært mange

nye mennesker at kende.

F       Fælles for alle medlemmer i tiden, har været den

fælles interesse for sang, tiden har udviklet sig,

mange sangere har lært mange forskellige værker

af forskellige dirigenter.

Øvedage og Jubilæumsdag

Skive Musikskole

Første prøve dag den 12. marts 2022 på Skive Musikskole, Asylgade 5, 7800 Skive. Kl. 09.00 – 17.00

Prøven er med dirigenterne Anja Brejner Højgaard og Niels Rahbech.

Kronen

Anden prøve dag den 26. marts 2022 Kronen, Solvej 1,7200 Grindsted Kl. 09.00 – 17.00

Prøven er med dirigenterne Erling Lindgren og Ole Jørgensen

Vildbjerg Sports - og Kulturcenter

Jubilæumsstævne den 2. april 2022 Vildbjerg Sports - og Kulturcenter, Sports Alle 6, 7480 Vildbjerg Kl. 09.00 – 18.00

Stævnet er med dirigenter Anja Brejner Højgaard, Niels Rahbech, Ole Jørgensen og Erling Lindgren

Koncert Kl. 16.00 – 18.00.

Kapelmester

John Skou

Kapelmester for orkesteret som er sammensat til jubilæet. I kan glæde jer til et orkester, hvis instrument besætning er valgt, så det passer til de forskellige værker, vi skal synge.

Dirigenter

Her er en beskrivelse fra dirigenterne som skal arbejde med jer sangere til kredsens 130 - års jubilæum. De fortæller hvad I skal synge af værker, hvilke forskellige værker I vil komme til at arbejde med, kendte værker, lære nyt, synge på Dansk, lidt på Engelsk

Værkerne bliver ikke sværere end alle kan deltage.

Anja Brejner Højgaard

Anja Brejner Højgaard præsenterer os for sange, der handler om kærlighed – for her er emnet, som har inspireret til utallige melodier og tekster!  Sangene vi skal synge, bliver af den slags vi alle har sunget med på eller lyttet til gennem tiden.

Niels Rahbech

Niels Rahbech kigger tilbage på perler fra DANSK ROCK med nogle numre, som vi har sunget med på for år tilbage. Det bliver et Shu-bi-dua-medley af Lulu Rocken går, Stærk Tobak og Sorgenfri. Det skal nok blive både festligt, folke(kor)ligt og fornøjeligt.

Ole Jørgensen

Erling Lindgren

Erling Lindgren fra hæftet Et dusin danske sange – 12 årstidssange vil vi synge sangen til maj måned: Luften er prikket (tekst: Niels Brunse, musik: Erling Lindgren). Derudover den populære aftensang Nu er jord og himmel stille, og endelig hittet over alle hits You Raise Me Up.

Vi glæder os til at se jer!

Mange korhilsener

Bestyrelsen i Vestjyske Folkekor

I kan følge med inde på denne side, få nyt om jubilæet eller på vores Facebook 130 år 2021 Vestjyske Folkekor.

Støttet af